ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОГО КАРКАСУ МІСТА. УКРИТТЯ ПІД ЗЕЛЕНИМ ПОКРИВОМ - Швець, В. В.; Руденко, К. С.; Веремій, О. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
В статті розглянуто вертикальне озеленення стін міських будинків та горизонтальнеозеленення дахів. Наведено види рослин для такого озеленення та заходи щодо догляду за ними.Розраховано вартість горизонтального озеленення даху однієї секції дев’ятиповерховогожитлового будинку.