ВИЗНАЧЕННЯ НЕСУЧОЇ ЗДАТНОСТІ БУРОІН’ЄКЦІЙНИХ ПАЛЬ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ СТАТИЧНОГО ЗОНДУВАННЯ - Романенко, А. В.; Маєвська, І. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Запропоновано методику визначення несучої здатності буроін’єкційних паль за результатами статичного зондування.Наведено некоректність методик СНиП з визначення несучої здатності паль теоретичним методом.