ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ РОБОТАХ - Кучеренко, Л. В.; Галушко, В. О.; Стрілець, Я. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Розглянуто інноваційні оздоблювальні технології та вплив різних факторів на їх розвиток.Проаналізовано наявні інноваційні будівельні матеріали для внутрішнього оздобленняприміщень. Зроблено аналіз фонду ідей і розробок іноземних країн і України. Висловлено пропозиціїщодо його покращення.