ОЦІНКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРИ ВИКОНАННІ ТОРКРЕТ-БЕТОННИХ РОБІТ - Мазурак, А. В.; Михайлечко, В. О.; Мазурак, Т. А.; Ковалик, І. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
На основі експериментальних досліджень розглядаються залежності міцності бетону ікількості відскоку від швидкості виходу торкрет-суміші та відстані до бетонної поверхні.Подаються пропозиції оптимізації технологічних параметрів.