НЕЛІНІЙНІ ЗАДАЧІ ФІЛЬТРАЦІЙНО-АНІЗОТРОПНИХ ГРУНТІВ У ОССЕСІММЕТРІЧНИХ УМОВАХ - Рабоча, Т. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Запропонований алгоритм розв’язку рывнянь нелінійної теорії фільтраційної консолідаціїосесиметричної задачі для основ складених із фільтраційно-анізотропних грунтів. Задачарозв’язана методом скінченнх різниць.