ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПРОМИСЛОВОСТІ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕФЕКТИВНИХ БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ - Очеретний, В. П.; Ковальський, В. П.; Машницький, М. П.; Діденко, А. Ф. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Розглянуто пріоритетні напрямки розвитку у сфері використання вторинних ресурсів длявиготовлення теплоефективних будівельних матеріалів і виробів. Визначені подальші напрямкидосліджень та сформульована робоча гіпотеза отримання конструктивно-ізоляційних ніздрюватихбетонів на основі золоцементного в’яжучого модефікованого лужною алюмоферитною добавкою такарбонатних відходів.