ДОСЛІДЖЕННЯ МЕХАНІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК АРМАТУРНОЇ СТАЛІ - Огородніков, В. А.; Бікс, Ю. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Проведено аналіз стандартних механічних характеристик сталі і виявлено, що циххарактеристик недостатньо для складних умов деформування. Експериментально побудованіфункції матеріалу: діаграма пластичності, крива течії для сталі Ст3Гпс.