МІЦНІСТЬ ТА ТРІЩИНОСТІЙКІСТЬ ПРИОПОРНИХ ДІЛЯНОК ЗАЛІЗОБЕТОННИХ БАЛОК ПРИ СУМІСНІЙ ДІЇ ПОПЕРЕЧНИХ СИЛ, ЗГИНАЛЬНИХ І КРУТНИХ МОМЕНТІВ - Дорофєєв, В. С.; Карпюк, В. М.; Петров, О. М.; Крантовська, О. М.; Галита, О. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Викладається методика, план проведення й результати експериментальних дослідженьтріщиностійкості та міцності приопорних ділянок залізобетонних елементів з урахуваннямвпливу крутних моментів.