ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ БУДІВЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ В УКРАЇНІ - Дудар, І. Н. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
Розглянуто і проаналізовано проблеми сучасного будівництва, запропоновані варіанти їхвирішення.