ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БУДІВЕЛЬНОГО РИНКУ - Сердюк, В. Р.; Белецька, Н. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2010)
В статті дано оцінку стану професійно-технічної освіти (ПТО) та визначенняпріоритетних напрямків кадрового забезпечення будівельної галузі. Окреслені вимоги до завданьпідготовки кадрів для будівельного комплексу в умовах впливу науково-технічного прогресу.