ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ ДЛЯ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ В ПОДІЛЬСЬКОМУ РЕГІОНІ - Ратушняк, Г. С. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Розкрито високий науковий потенціал професорсько-викладацького складу та наукових співробітників інституту як необхідну передумову підготовки висококваліфікованих фахівців для будівельної галузі.