ЕНЕРГЕТИКА СТІЧНИХ ВОД МІСТА ВІННИЦІ - Дензанов, Г. О.; Ковальчук, О. В.; Павлик, О. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Розглянуто сучасні екологічно чисті методи очищення стічних вод, витратні коефіцієнти та шляхи зниження енергетичних витрат на процеси переробки стічних вод, а також новітні технології одержання енергії при утилізації побічних продуктів.