ОПТИМІЗАЦІЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМ ПРОЦЕСОМ ТЕПЛОВОЛОГІСНОЇ ОБРОБКИ БЕТОННИХ БУДІВЕЛЬНИХ ВИРОБІВ - Москвіна, С. М.; Білоконь, С. А. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Розглянуто процес тепловологісної обробки бетонних будівельних виробів, показані складності, що виникають при дослідженні процесів, які протікають у виробах та камері. Запропонована нейронечітка модель управління такими об’єктами. Показані переваги даної моделі для вирішення технологічних задач оптимізації управління процесом тепловологісної обробки.