ПРИНЦИПИ ТА ЕТАПИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ДОЗВІЛЛЄВО-РОЗВАЖАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ В ПЛАНУВАЛЬНІЙ СТРУКТУРІ МІСТА - Риндюк, Світлана Володимирівна; Галіброда, Вікторія Василівна; Підгорна, Олена Володимирівна (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2019)
Сьогодні в нормативно-правовій базі, а також науково-технічній літературі відсутні чіткі рекомендації щодо формування системи дозвіллєво-розважальних закладів в просторовій структурі міста. Це призводить до стихійної розбудови цієї системи та унеможливлює контроль над нею з боку керівних містобудівних держаних органів. Як наслідок, функціонування системи втрачає свою ефективність. Для більш чіткої та злагодженої організації системи необхідно створити містобудівну технологію організації системи дозвіллєво-розважальних закладів в просторовій структурі міста. Для цього необхідно, для початку, визначити принципи та етапи цього процесу. В роботі представлено дослідження формування системи дозвіллєво-розважальних закладів. В результаті дослідження розроблено принципи та етапи організації системи дозвіллєво-розважальних закладів в просторовій структурі міста