РЕЗУЛЬТАТИ МОДЕЛЬНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ СТРІЧКОВИХ ФУНДАМЕНТІВ МІЛКОГО ЗАКЛАДАННЯ, ЩО ПІДСИЛЮЮТЬСЯ ПАЛЯМИ - Маєвська, І. В.; Блащук, Н. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Викладено матеріали експериментальних модельних досліджень підсилення стрічкового фундаменту палями різної довжини і з різним кроком.