ОНОВЛЕННЯ МЕТОДОЛОГІЧНОГО ПІДГРУНТЯ ОРГАНІЗАЦІЇ БУДІВНИЦТВА ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЄВРОВИМОГ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНОЇ НАДІЙНОСТІ БУДІВЕЛЬНИХ ПРОЕКТІВ - Chernyshev, Denys (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
У статті розглянуто передумови оновлення сучасної парадигми організаційно-технологічного планування будівельного виробництва, її зміни у відповідності до сучасного розуміння забезпечення комплексної надійності, як мультиплікативного потоку множини ключових показників проекту.