ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ РОБОТИ ТЕПЛОГЕНЕРАТОРА ДЛЯ СПАЛЮВАННЯ ТЮКІВ СОЛОМИ
В роботі проведено експериментальні дослідження показників роботи теплогенератора для спалювання тюків соломи потужністю 1500 кВт. Проведено порівняння розрахункових і експериментальних даних по температурі димових газів на виході з теплообмінника котла з врахуванням коефіцієнта забруднення поверхні ψ=1, ψ=0,9, ψ=0,8. Результати розрахунку показали, що розходження між розрахунковими і експериментальними значеннями температур газів на виході з котла при ψ=1 становлять 8