КОМП’ЮТЕРНА СИСТЕМА КЕРУВАННЯ СУШИЛЬНОЮ КАМЕРОЮ - Горват, Петро Петрович; Пляцко, Наталія Володимирівна (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
Розроблена експериментальна установка камерної конвективної сушильної установки для дослідження кінетики сушіння для різноманітної сільськогосподарської сировини. Установка дозволяє оцінити вплив температури і вологості сушильної камери на швидкість процесу висушування конкретної продукції. Та більш точно і раціонально вибирати значення параметрів тепловологісних режимів сушки.