ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ ВЛАШТУВАННЯ БІОГАЗОВОЇ УСТАНОВКИ - Лялюк, О. Г.; Спринчук, Ю. Я.; Лялюк, А. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
Виконано техніко-економічне обґрунтування інвестиційного проекту – біогазової установки. Розраховані загальні інвестиційні витрати інноваційного проекту, на основі локального кошторису визначена кошторисна вартість монтажу усього обладнання, розраховані економічні показники оцінювання ефективності інвестиційного проекту статичними та динамічними методами.