ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРЕСУВАННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ У СМІТТЄВОЗАХ - Березюк, О. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Запропоновано один із можливих напрямків підвищення продуктивності сміттєвозів. Визначено залежність між тиском пресування твердих побутових відходів і процентною кількістю видавленої з них вологи.