МОДИФІКОВАНА СУХА БУДІВЕЛЬНА СУМІШ НА ПЕРЛІТОВОМУ ЗАПОВНЮВАЧІ - Ковальський, В. П.; Бондар, А. В.; Варчук, Р. В.; Бурлаков, В. П. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
За результатами проведених досліджень скомпонований оптимальний склад сухої будівельної суміші на перлітовому заповнювачі, модифікованою карбонатною мукою та поліпропіленовою фіброю. Проаналізовано вплив добавок на фізико-механічні властивості суміші.