ТВО БЕТОННИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГІЇ І ТИСКУ - Дудар, І. Н.; Гарнага, В. Л.; Яківчук, С. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
В наш час використання кліматичних факторів є актуальним та важливим для зниження енергоємності виробництва залізобетонних виробів, їх собівартості та підвищення якості продукції. В даній статті проводиться оцінка доцільності застосування сонячної енергії для термосилової обробки залізобетонних виробів.