ВПЛИВ ГЕОМЕТРИЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ КОНФІГУРАЦІЇ ВУЛИЧНО-ДОРОЖНЬОЇ МЕРЕЖІ НА ЇЇ ФУНКЦІОНУВАННЯ - Швець, В. В.; Галіброда, В. В.; Сердюк, В. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2017)
В даній статті наведений аналіз конфігурації вулично-дорожньої мережі міста. Розглянуто геометричні особливості вулично-дорожньої мереж та їх вплив на утворення проблемних ділянок. Запропоновано оптимальні геометричні параметри дорожньої мережі.