ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ТЕПЛОПРОВІДНОСТІ БАГАТОШАРОВИХ СЕРЕДОВИЩ З ВРАХУВАННЯМ ЯВИЩА РЕЛАКСАЦІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ ІНТЕГРАЛЬНОГО МЕТОДУ ПРЯМИХ - Риндюк, В. І.; Риндюк, С. В.; Міщук, Т. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Запропонована методика аналізу компоновки матеріалів в їх поєднанні з метою теплоізоляційних властивостей відповідних конструкцій. Наведено алгоритм розв’язання задач з врахуванням граничних умов першого та другого роду в режимі створеної загальної програми розрахунку на електронно-обчислювальних машинах. Запропонована методика дослідження температурного поля багатошарових середовищ різного характеру.