ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ ВИСОТИ ЕЛЕМЕНТІВ ВУЛИЦІ ВІД ВІДСТАНІ ДО ВОДІЯ ДЛЯ КОМФОРТНИХ УМОВ РУХУ - Швець, В. В.; Кучеренко, Л. В.; Адамчук , О. М.; Бобровський, Ю. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
В даній статі було проаналізовано фізіологічні можливості візуального сприйняття вулиці водієм та проведений аналіз залежності зміни параметрів зорового поля від швидкості. Виведено рівняння залежності висоти елементів вулиці від відстані до водія за умов найменшого впливу вулиці на нього.