ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ НАУКОВО-ТЕХНІЧНОГО ЗБІРНИКА «CУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ, МАТЕРІАЛИ І КОНСТРУКЦІЇ В БУДІВНИЦТВІ» - Власюк, А. І. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
Розглянуті перспективи розвитку науково-технічного збірника «Cучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві». За 12 років в збірнику опубліковано понад 550 статей провідних вчених будівельної індустрії, із них на сайті журналу розміщено понад 400 статей. Для видання журналу використовується програмна платформа open journal system (ojs), описані переваги подання статей в збірник авторами в on-line режимі. Коротко описаний проект «цифровий світ. Будівельник», який дозволить відновити на сайті збірника всі відсутні електронні версії статей за 2004-2007 рр.