АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ КОМБІНОВАНИХ СИСТЕМ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ ТЕРМОМОДЕРНІЗОВАНИХ БУДІВЕЛЬ - Титар, С. С.; Кандєєва, В. В.; Зайцев, Д. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
В статті проведено аналіз функціонування комбінованої системи теплопостачання будівлі після його термомодернізації. Розроблено концептуальну схему комбінованого теплопостачання для виявлення частки заміщення тепла в системі від різних джерел теплової енергії. Визначивши кліматичні діапазони ефективного використання різних джерел тепла, на прикладі котеджу, за даними кліматології були проведені розрахунки режимів роботи комбінованої системи теплопостачання.