РОЛЬ КОМЕРЦІЙНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ У ПОДОЛАННІ СОЦІАЛЬНОЇ НЕРІВНОСТІ В МІСЬКОМУ ПРОСТОРІ - Магрупова, З. М.; Кубко, В. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
У статті розглядаються концептуальні підходи та сучасні тенденції в управлінні розвитком сучасного міста. Відображено тенденції розвитку сучасних міст і функціональні зміни, що відбуваються в економічному просторі міста. Аналізуються питання управління містом в умовах глобалізації, а також ролі комерційних організацій.