МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ ВІТЧИЗНЯНОЇ САНУЮЧОЇ ШТУКАТУРКИ - Уманець, І. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
В статті доведена можливість створення соленакопичувального шару сануючої штукатурки з вітчизняної мінеральної сировини, експлуатаційні показники якого відповідають вимогам WTA. Обґрунтована загальна методика досліджень залежності експлуатаційних показників запропонованого соленакопичувального шару сануючої штукатурки від технологічних факторів, які виникають при час його влаштування.