ДОСЛІДЖЕННЯ МІСЬКОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ МАЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ - Гарнага, В. Л.; Кучеренко, Л. В.; Петюренко, Л. П. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
У даній статті досліджено основні об’єкти та напрямки руху маломобільних груп населення, визначено найсучасніші тенденції забезпечення доступності міського середовища та оцінено пристосованість громадських об’єктів м. Вінниці.