РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВЛАШТУВАННЯ ПРОТИФІЛЬТРАЦІЙНОЇ ЗАВІСИ ПІД СПОРУДЖЕННЯМ - Менейлюк, О. І.; Петровський, А. Ф.; Борисов, О. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
Представлена інноваційна технологія влаштування протифільтраційної завіси під спорудою. Вона включає в себе створення ін’єкційних свердловин з подальшим нагнітанням в них під тиском закріплюючих складів. Інновація полягає в тому, що ін’єкційні свердловини створюють з денної поверхні в площині, автентичної площині підошви споруди.