ВЛАШТУВАННЯ ТОНКОСТІННОЇ ЗАЛІЗОБЕТОННОЇ НЕЗНІМНОЇ ОПАЛУБКИ - Бабіченко, В. Я.; Кирилюк, С. В.; Черепащук, Л. А. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
Розглянуто результати дослідження по влаштуванню незнімної опалубки монолітних огороджувальних конструкцій з використанням тонкостінних залізобетонних елементів, виготовлених з важкого дрібнозернистого бетону.