ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ ГАЗОВИХ СИСТЕМ ПРИДНІСТРОВСЬКОГО РЕГІОНУ - Агафонова, І. П.; Дмитрієва, Н. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2016)
Робота присвячена одному з завдань вирішення проблеми енергоефективності газових систем Придністров’я. У роботі представлені методологічні основи вибору раціональних організаційно-технологічних рішень ремонтно-відновлювальних робіт газопровідних систем. Запропонований алгоритм дозволяє на основі аналітичного моделювання зміни техніко-економічних показників виробництва ремонтно-відновлювальних робіт виконати вибір оптимального рішення.