НАУКОВА ТА ОСВІТНЯ ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ В ГАЛУЗЯХ ЕКОНОМІКИ - Ратушняк, Г. С.; Лялюк, О. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2015)
Виконано аналіз наукової та освітньої діяльності при підготовці конкурентоспроможних фахівців та шляхи самореалізації особливості. Розглянуто науковий потенціал професорсько-викладацького складу, що направлений на підвищення теоретичної й практичної підготовки фахівців, що здатні реформувати енергоефективність в галузях економіки. Визначено напрямки науково-технічної діяльності, що спрямовані на вирішення актуальних проблем енергозбереження галузей економіки.