ОЦІНКА ІНЖЕНЕРНОГО ЗАХИСТУ ТЕРИТОРІЇ КРИМСЬКОГО УЗБЕРЕЖЖЯ - Бойко, І. П.; Арешкович, О. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Приведені результати оцінки стійкості зсувонебезпечного схилу на узбережжі Чорного моря та запропоновані інженерні захисні конструкції.