ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ВАПНЯКУ ТА ПРОМИСЛОВИХ ВІДХОДІВ У ВИРОБНИЦТВІ СУХИХ БУДІВЕЛЬНИХ СУМІШЕЙ - Очеретний, В. П.; Ковальський, В. П.; Бондар, А. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Дано загальну характеристику виготовлення та випробовування порошкових сумішей у виробництві матеріалів. Обґрунтована актуальність використання відходів вапняку та золи- винесення у виробництві сухих будівельних сумішей. Експериментально підтверджено позитивний вплив золи-винесення на фізико-механічні властивості сухих будівельних сумішей.