ПРО ДОРОЖНЬО-КЛІМАТИЧНІ УМОВИ УКРАЇНИ - Гамеляк, І. П.; Волощук, Д. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2014)
В статті аналізуються кліматичні дані з різних джерел за багато років, з метою актуалізування нормативної бази в дорожній галузі України у відповідності до сучасних кліматичних умов. Доводиться актуальність та необхідність вказаної роботи.