АНАЛІЗ ПЛАНУВАЛЬНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВУЛИЧНО-ДОРОЖНЬОЇ МЕРЕЖІ М. ВІННИЦЯ - Швець, В. В.; Кучеренко, Л. В.; Круть, В. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2014)
В даній статті наведений аналіз вулично-дорожньої мережі м. Вінниця. Розглянуто планувальні характеристики та виявлено недоліки транспортної системи. Розраховано коефіцієнт непрямолінійності вулично-дорожньої мережі та визначено інтенсивність руху транспортних потоків. Знайдено залежність характеристик вулично-дорожньої мережі від її планувальних особливостей. Прийнято планувальне рішення, яке вирішить траснспортну проблему міста.