СУЧАСНІ ПІДХОДИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОНАННЯ ГІДРОІЗОЛЯЦІЙНОГО ПОКРИТТЯ - Кучеренко, Л. В.; Плазій, І. І. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2014)
Проаналізовано рівень інтенсифікації будівельного виробництва та забезпечення високої продуктивності шляхом використання комплексів засобів механізації та автоматизації технологічних процесів, зокрема при гідроізоляційних штукатурних роботах. Досліджено якість та продуктивність праці при виконанні гідроізоляційного штукатурного покриття з використанням сучасних засобів механізації. Дана економічна оцінка застосування комплексів машин при великих об’ємах будівельних робіт.