МАЄВСЬКІЙ ІРИНІ ВІКТОРІВНІ – 60 РОКІВ - колегія, Редакційна (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Маєвська Ірина Вікторівна, доцент кафедри ПЦБ закінчила Брянський технологічний інститут за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво» у 1975 році, очну аспірантуру при НДІ основ та підземних споруд у Москві у 1980 році.