АНАЛІЗ ВПЛИВУ ПРУЖНОПЛАСТИЧНИХ ДЕФОРМАЦІЙ ГРУНТІВ ОСНОВИ НА ПЕРЕРОЗПОДІЛ ЗУСИЛЬ У БАГАТОПОВЕРХОВИХ БУДІВЛЯХ - Моргун, А. С.; Меть, І. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2009)
Проаналізовано характер взаємодії елементів системи "основа – фундамент – будівля". Досліджено вплив пружнопластичних деформацій ґрунтів основи на перерозподіл зусиль у багатоповерхових будівлях.