ЕКСПЕРТНА СИСТЕМА ДЛЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧОГО УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМ ПРОЦЕСОМ БІОКОНВЕРСІЇ - Ларюшкін, Є. П.; Мітюшкін, Ю. І.; Леонова, О. В.; Янківська, О. М. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
149.: іл. 4. Бібліографія: 6 назв. З метою впровадження енергозбереження розроблена експертна система для інтелектуальної підтримки при прийняті управлінських рішень при виконанні технологічного процесу біоконверсії. Інтелектуальна підтримка здійснюється відповідно розробленій математичній моделі багатофакторного аналізу процесу біоконверсії на основі ієрархічної нейро- нечіткої мережі.