ВИЗНАЧЕННЯ ТЕМПЕРАТУРНИХ ТА ГІДРАВЛІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ КАВІТАЦІЙНОГО УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ БІТУМНИХ ЕМУЛЬСІЙ - Коц, І. В.; Борисенко, А. А.; Бауман, К. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2013)
Запропонована методика інженерного розрахунку основних технологічних параметрів кавітаційного устаткування для приготування бітумних емульсій, яка дозволяє підібрати відповідне технологічне обладнання, що забезпечить необхідний режим роботи устаткування при заданій продуктивності виготовлення емульсії необхідної дисперсності. Запропонована методика дозволяє підібрати відповідне технологічне обладнання, яке забезпечить раціональний режим роботи устаткування при заданій продуктивності виготовлення емульсії необхідної дисперсності. Показано впровадження розрахованої згідно з даною методикою кавітаційної установки для приготування бітумних емульсій на одному з асфальтобетонних заводів України.