КАФЕДРІ МІСТОБУДУВАННЯ ТА АРХІТЕКТУРИ ВНТУ – 10 РОКІВ - колегія, Редакційна (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Кафедра містобудування та архітектури Вінницького національного технічного університету була створена на початку 2003-го року для забезпечення підготовки фахівців за спеціальністю «Міське будівництво та господарство».