СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ РИНКУ ПРАЦІ ТА ЙОГО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ НАСЛІДКИ - Сердюк, В. Р.; Белецька, Н. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Подані результати сучасного стану ринку праці України. Великі міграційні втрати Україна несе через велику різницю в умовах життя і рівня заробітної плати в порівнянні з країнами Заходу. Відсутність перспектив професійного зростання для багатьох здібних людей, економічна і політична нестабільність у країні й невизначеність шляхів виходу з неї спонукає молодь до виїзду за рубіж.