ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ЗАБРУДНЕННЯ АТМОСФЕРИ ЛАДИЖИНСЬКОГО ПРОМИСЛОВОГО РЕГІОНУ - Ковальчук, О. В.; Шинкарук, Н. О.; Булгакова, В. А.; Майор, О. В. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Досліджено динаміку забруднення атмосфери Ладижинського промислового району шкідливими компонентами та встановлено основні причини негативного впливу енергетичної та гірничодобувної галузі на навколишнє середовище. Встановлено неоднорідний характер розподілу концентрації пилу в атмосфері робочої зони Ладижинського гранітного кар’єру