ТЕХНОЛОГІЯ СУМІЩЕННЯ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ І УСТАТКУВАННЯ ПРИ ЗВЕДЕННІ ПРОМИСЛОВИХ ОБ’ЄКТІВ НА ПРИКЛАДІ ЕЛЕКТРОДЕПО МЕТРОПОЛІТЕНУ “ХАРКІВСЬКЕ” М. КИЇВ - Лівінський, О. М.; Лучинський, С. А.; Євтушенко, В. А. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
В роботі розглядаються питання скорочення термінів будівництва за рахунок суміщення монтажу будівельних конструкцій і технологічного устаткування промислового об’єкта, а також з урахуванням сучасних організаційно-технологічних умов будівництва та раціонального використання трудових і матеріальних витрат при введені нових потужностей.