ВРАХУВАННЯ ФАКТОРА ЧАСУ ТА НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ПРИ ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИХ ОЦІНЮВАННЯ ПРОЕКТІВ - Лялюк, О. Г.; Ратушняк, О. Г. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Стаття присвячена проблемі врахування фактора часу та невизначеності при економічних оцінюваннях елементів природного середовища. Визначені основні форми дії фактора часу на еколого-економічні показники, розроблений методичний апарат врахування фактора часу та невизначеності при економічному оцінюванні елементів природоохоронних проектів.