ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ВЛАШТУВАННЯ ТОНКОШАРОВОГО ШТУКАТУРНОГО ПОКРИТТЯ МЕХАНІЗОВАНИМ СПОСОБОМ - Лівінський, О. М.; Кучеренко, Л. В.; Стрілець, Я. О. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2012)
Розглянуто процес оздоблення поверхонь тонкошаровою штукатуркою і вплив різних факторів на нього. Проаналізовані останні дослідження з влаштування штукатурного покриття з застосуванням засобів механізації. Встановлено основні технологічні параметри оштукатурювання поверхонь, що підлягають оптимізації для отримання якісного тонкошарового штукатурного покриття.