ПОБУДОВА МЕХАНОФЕНОМЕНОЛОГІЧНОЇ МОДЕЛІ ПРОЦЕСУ ВІБРОПЛАНЕТАРНОГО ПЕРЕМІШУВАННЯ - Паламарчук, І. П.; Янович, В. П. (Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві, 2011)
В роботі подано результати дослідження механізму деформування дисперсної системи в процесі змішування сипких інгредієнтів, запропоновано алгоритм побудови загальної механофеноменологічної моделі середовища за умов комбінованого впливу коливного та обертового руху робочих органів відносно двох взаємно перпендикулярних осей.